Для дітей Антверпенської греко-католицької парафії вперше провели «Веселі канікули з Богом»

З 21 по 28 липня вперше у громаді української греко-католицькій парафії в м. Антверпен (Бельгія) відбувся дитячий християнський табір «Веселі канікули з Богом», який проводили сестри-редемптористки Андрея та Анна-Марія.

Темою табору був Символ Віри. Щодня діти мали змогу роздумувати над однією з його частин.

Кожен день починався з молитви та представлення теми дня опісля була катехизація. Протягом табору діти також роздумували над Створенням світу, життям Ісуса Христа від Різдва до Воскресіння, зісланням Святого Духа, говорили й про Церкву як спільноту тих, хто йде за Христом. Після катехизації були веселі забави, танці, ігри та майстер-класи.

Під час відпочинку діти мали нагоду краще пізнати один одного, більше дізнатися про Бога та Його важливе місце в їхньому житті, познайомитися із сестрами. Час табору був наповнений веселими історіями, дитячими усмішками, надзвичайно цікавими запитаннями дітей та радісним, насиченим проведенням часу разом.

Завершився табір Божественною Літургією 28 липня із відновою хресних обітниць та посвяченням хрестиків, які діти робили на гуртках під час табору. Опісля був невеличкий концерт для батьків.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.fr

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *