Офіцери запасу склали військову присягу



На плацу майже 300 випускників з багатьох навчальних закладів Одеси, Вінниці, Умані, Тернополя, Нової Каховки, Херсону, Кропивницького.
Розпочався захід з виносу Бойового прапору Військової академії.
За час існування факультету військову підготовку офіцерів запасу пройшли майже 9 тисяч осіб з числа студентів вищих навчальних закладів України. Цього року 15 випуск.
Привітав офіцерів запасу з важливою у їхньому житті подією начальник Військової академії (м.Одеса) Олег Гуляк: "Від таких заходів завжди дуже приємні враження, тому що це результат роботи, результат їхнього багаторічного навчання, їхньої підготовки. Для всієї нашої Академії і особливо для кафедри військової підготовки – це як звіт їхньої діяльності, а для всіх наших випускників – це черговий щабель у житті."
Навчання студентів на кафедрі військової підготовки є послідовним, цілеспрямованим процесом навчання майбутніх офіцерів запасу для Збройних Сил та інших військових формувань України, готових завжди стати на захист своєї Батьківщини і свого народу.
В ході навчального збору майбутні офіцери удосконалювали командирські та методичні навички, які отримали під час засвоєння програм військової підготовки за військово-обліковими спеціальностями, виконували вправи стрільб та водіння, вирішували складні навчально-бойові завдання.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *