Відкрили реєстрацію на християнські курси для вагітних «Дар життя»

Сьогодні стало відомо про відкриття реєстрації на християнські курси для вагітних «Дар життя».

Всі охочі подружніх пари, які планують чи очікують народження дитини, на цей курс можуть зареєструватися за посиланням:

https://forms.gle/Tnvc6wQhcHKzML7k9

– Початок 7-го курсу: 7 вересня 2019 року

– Щосуботи (5–10 занять).

– Місце проведення: Патріарший собор Воскресіння Христового, вул. Микільсько-Слобідська, 5

«Всі, хто хотів би одержати інформацію на наших курсах, не зволікайте з реєстрацією, адже цього разу маємо обмеження в часі й він відбудеться у вересні–середині жовтня. А наступний плануємо розпочати лиш весною 2020 року. Тож повідомте нас у реєстрації про ваш стан і потрібність інформації.

Заняття плануються щосуботи. Розклад залежатиме від ваших побажань, які вкажете в реєстрації. А ще закликаємо всіх до співпраці! Нам потрібні активні люди, які мають час займатися організацією та проведенням курсу», – сказано в повідомленні організаторів.

Лекції «Дар життя» це:

– Духовна підтримка майбутніх батьків, психологічна підготовка до батьківства та наповнення вашої сім'ї спокоєм, знаннями та впевненістю.

– Вчення Церкви щодо питання батьківства. Молитви й роздуми над євангельськими уривками, розважання на батьківські теми.

– Інформативні та практичні знання щодо природного перебігу вагітності й розвитку малюка, підготовки до пологів і партнерських пологів, грудного вигодовування, догляду за немовлям та його здоров'ям, післяпологового періоду, сімейної психології і відносин між батьками після народження дитини, вихованню та психології дитини, народження другої дитини в сім'ї.

– Заохочення чоловіків брати активну участь у виношуванні немовля з дружиною, практикувати партнерські пологи, виховувати та дбати про малюка, розділяючи обов'язки на рівні з коханою.

– Інформація, яка ґрунтується на вченні Церкви, а також взята з рекомендацій ВООЗ, що діють у всьому світі, схвалена лікарями-гінекологами, педіатрами, психологами й повністю перевірена.

– Лектори: акушер-гінеколог, фізіолог, педіатр, неонатолог, перинатальний, дитячий та сімейний психолог, консультант із грудного вигодовування і сімейний консультант, мами.

– Особлива атмосфера, яку створюють учасники. Адже це спільнота християнських батьків, які щиро діляться досвідом і підтримують один одного.

Якщо у вас виникли запитання, пишіть нам у приватні повідомлення на сторінці: https://www.facebook.com/dar.zhyttya

Керівник проекту – Діана Ільницька (063)-159-52-58

Пресслужба Київської архиєпархії

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *