У Щасті в результаті обстрілу зайнялися дві дачі, бойовики влучили також у житло…

У Щасті в результаті обстрілу зайнялися дві дачі, бойовики влучили також у житловий будинок. А в Троїцькому напроти наших позицій демонстративно вишикувався ворожий танковий взвод

Учора (27.04) увечері бойовики з боку Веселої Гори (населений пункт, окупований ЛНР) кілька разів обстрілювали м.Щастя зі зброї різного виду, включаючи зенітні установки, автоматичні гранатомети та кулемети. Близько 18-ї години внаслідок одного з обстрілів зайнялися дві дачі в кооперативі «Ягідка». Крім того, одна з гранат, випущених із автоматичного гранатомета, влучила в житловий 3-поверховий будинок по вул. Гагаріна. На щастя, обійшлося без постраждалих серед мирних мешканців. Інформації про поранених чи загиблих військових також немає. Сьогодні зранку в місті тихо.
Крім Щастя бойові дії велися ще в кількох населених пунктах на лінії розмежування вогню. На околицях Кримського поблизу протитуберкульозного диспансеру увечері і вночі неодноразово виникали перестрілки між нашими силовиками та бойовиками. Сьогодні після 11-ї години в Кримському чути відголоски вибухів, що лунають із Бахмутки в районі с.Жолобок (яке окуповане російськими регулярними військами) та нашого 29-м блокпосту. Троїцьке (Попаснянський район біля Дебальцева) вночі кілька разів обстріляли з мінометів та стрілецької зброї. Одна з мін вибухнула на фермерському господарстві, завдавши незначних пошкоджень господарським спорудам. Сьогодні перед обідом (близько 11.30) напроти опорних пунктів українських військових із боку окупованого Калинового вишикувався ворожий танковий взвод. Зараз бойові дії в районі Троїцького не ведуться.
У решті традиційно гарячих точок області дотримувався режим тиші. Якихось надзвичайних ситуацій не зафіксовано за винятком аварійного відключення в суботу електроенергії в Трьохізбенці та двох прилеглих селах. Учора в обід подачу світла тут було відновлено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *