Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр об’являє к…

Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр об’являє конкурс на заміщення вакантних посад, а саме:
Актор драми допоміжного складу – 3 штатних одиниці.
Вимоги: наявність базової вищої освіти відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст) за спеціальністю «Актор драми» без вимог до стажу роботи.
Актор драми ІІ категорії – 8 штатних одиниці.
Вимоги: наявність повної або базової вищої освіти відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр) за спеціальністю «Актор драми» без вимог до стажу роботи. Повинен мати: встановлений навчальним закладом рівень виконавської майстерності; виконання ролей у виставах.
Актор драми І категорії – 4 штатних одиниці.
Вимоги: наявність повної або базової вищої освіти відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) за спеціальністю «Актор драми» та підвищення кваліфікації; для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією актора драми ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.
Актор драми вищої категорії – 4 штатних одиниці.
Вимоги: наявність повної вищої освіти відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) за спеціальністю «Актор драми» та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією актора драми І категорії не менше 3 років.
Актор драми провідний майстер сцени – 2 штатних одиниці.
Вимоги: наявність повної вищої освіти відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією актора драми вищої категорії не менше 5 років.
Артист балету ІІ категорії – 4 штатних одиниці.
Вимоги: наявність повної або базової вищої освіти відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр) за спеціальністю «Артист балету» без вимог до стажу роботи, встановлений навчальним закладом рівень виконавської майстерності; добрі хореографічні, музичні, сценічні здібності, професійна підготовка.
Артист балету І категорії – 2 штатних одиниці.
Вимоги: наявність повної або базової вищої освіти відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст, бакалавр) за спеціальністю «Артист балету» та підвищення кваліфікації; для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста балету (театру) II категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.
Артист балету вищої категорії – 2 штатних одиниці.
Вимоги: наявність повної вищої освіти відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст, бакалавр) за спеціальністю «Артист балету» та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста балету (театру) I категорії не менше 3 років.
Режисер – постановник – 1 штатна одиниця.
Вимоги: наявність повної вищої освіти відповідного напряму підготовки без вимог до стажу роботи.
Диригент 1 категорії – 1 штатна одиниця.
Вимоги: наявність повної або базової вищої освіти відповідного напряму підготовки та стаж роботи за професією диригента 2 категорії не менше 2 років.
Хормейстер – 1 штатна одиниця.
Вимоги: наявність повної або базової вищої освіти відповідного напряму підготовки та стаж роботи за професією артиста хору не менше 3 років.
Головний балетмейстер – 1 штатна одиниця.
Вимоги: наявність повної вищої освіти відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) і післядипломну освіту в галузі управління та досвід роботи за професією балетмейстера не менше трьох років.
Головний режисер – 1 штатна одиниця.
Вимоги: наявність вищої освіти відповідного напряму за спеціальністю «Режисер театру та кіно» підготовки і післядипломну освіту в галузі управління та досвід роботи за професією режисера – постановника не менше трьох років.
Художник – постановник – 1 штатна одиниця.
Вимоги: наявність повної вищої освіти відповідного напряму підготовки та стаж роботи за професією художника не менше трьох років.
Документи приймаються за адресою: Луганська область, місто Сєвєродонецьк, пр. Хіміков, 28.Конкурс буде проведено «26» травня 2015 року о 11:00 в кабінеті № 6.Телефон для довідок – 0960293685.
Документи приймаються до25.05. 2015 року, щоденно з 9:00 до 18:00, крім суботи та неділі.
Для участі в конкурсі громадянин України надає наступні документи:
1) заяву про участь в конкурсі у довільній формі;
2)особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою;
3) копія паспорта та ідент. номеру(оригінали надаються особисто);
4)витяг та копія з трудової книжки (за наявності);
5)копія документа про освіту (диплому та додатку) за відповідною спеціальністю.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, зіграних ролей, виконаних номерів, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *