Мешканців ряду населених пунктів Луганщини, що на лінії розмежування вогню, офіц…

Мешканців ряду населених пунктів Луганщини, що на лінії розмежування вогню, офіційно перереєструють на контрольованій Україною території

Керівник Луганської області Геннадій Москаль розпорядився офіційно перереєструвати на контрольованій Україною території мешканців ряду населених пунктів уздовж лінії розмежування вогню. Як відомо, 7 жовтня 2014 року Верховна Рада України з ініціативи Г.Москаля змінила територіальний устрій Луганської області, передавши ряд населених пунктів із окупованих до контрольованих Україною районів. Ця постанова була необхідна для відновлення державного фінансування звільнених від терористів населених пунктів. Однак реєстрація в паспортах місцевих мешканців залишилася старою, що утруднює їм перетин українських блокпостів.
Згідно з розпорядженням Г.Москаля, Управління державної реєстраційної служби в Луганській області протягом місяця перереєструє мешканців Кримського, Трьохізбенки, Щастя, Новотошківки та інших населених пунктів (усього 17) на контрольованій Україною території.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *