Українські емігранти розробили мобільний простір майбутнього

Емігранти з України розробили новаторський винахід, який пропонує індивідуальний комфорт та комунікацію майбутнього, повідомляє VIDIA.

eCapsula – це мобільний простір для роботи і відпочинку у вигляді краплі роси. Розробники eCapsula – емігранти з Івано-Франківська та Одеси: Ілля Пашков, Ігор Голубчик, Артем Розлучень та Ігор Чошко.

Головна мета винаходу – тимчасово ізолювати людину від зовнішнього світу і дати можливість їй зайнятися тим, чим потрібно і хочеться у цей момент.

За невелику плату кожен охочий може придбати доступ до капсули, а разом з тим і до низки сервісів: безкоштовного Wi-Fi, TV, Game Consol, Bluetooth і Surround sound, провести відеоконференцію і зробити чимало іншого.

eCapsulа розрахована на розміщення 4 дорослих, які можуть спокійно попрацювати, а за необхідності розслабитися і просто послухати гарну музику.

Розробка, вважають автори ідеї, має вже у найближчому майбутньому полегшити життя мільйонам людей і стати невід’ємною частиною кожного мегаполісу, аеропорту, студмістечка, торгового центру, громадського парку чи скверу.

Для реалізації ідеї команда винахідників розпочала краудфандингову кампанію на платформі Indiegogo. Всьоо необхідно зібрати $260,000.

Нагадаємо, український учений розробив унікальний вітряк і отримав “Зелений Оскар”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *