На Луганщині пройшов чемпіонат області з акробатичного рок-н-ролу У Сєвєродонец…

На Луганщині пройшов чемпіонат області з акробатичного рок-н-ролу

У Сєвєродонецькому міському Палаці культури відбувся чемпіонат Луганської області з акробатичного рок-н-ролу.
У турнірі взяло участь 60 спортсменів із Сєвєродонецька та Лисичанська, бо ці міста є провідними в Луганській області за майстерністю спортсменів та розвитком акробатичного рок-н-ролу в цілому.
Спортсмени змагалися у різноманітних категоріях: діти, юніори, юнаки, молодь, соло «діти», соло «молодь», дует та категорія «Б-клас «дорослі» .
У категорії «діти» бронзову винагороду отримали Рум’янцев Влад і Бешенко Леся, срібло виборола пара Язев Ігор і Клименко Арина, а переможцями стали Іщенко Богдан і Ткаченко Ірина.
У категорії «юніори» срібними переможцями стали Домарев Микита та Фищук Ганна, а переможцем категорії стала пара Клюйко Іван і Грицутенко Ганна.
У категорії «Б-клас «дорослі», яка вперше дебютувала на змаганнях, бронзову винагороду отримала пара Белянський Богдан і Ковях Сабіна, срібло завоювала пара Лєбєдев Артем і Балабаш Руслана, а переможцем категорії «Б-клас» стала пара Полозов Данило та Науменко Марія. Пари, які перемогли в категорії «Б-клас «дорослі», будуть відстоювати честь області у чемпіонаті України, який відбудеться 28 березня поточного року в м. Павлограді.
У категорії соло «діти» бронзовою переможницею стала Чернігова Анастасія, срібло виборола Болтова Таїсія та золоту медаль здобула Ткаченко Ірина.
У категорії соло «молодь» бронзовою призеркою стала Помазанова Тетяна, срібло отримала Малахова Дарина, а золотою переможницею стала Фищук Ганна.
У категорії «юнаки» бронзовою переможницею стала пара Бутенко Данило та Болтова Таїсія, срібло отримала пара Косолопов Олександр і Бондаренко Софія, а парою-переможницею стали Нагорний Владислав і Малахова Дарина.
У категорії «дует» місця розподілилися наступним чином: третє місце – пара Бондаренко Дарина та Олейник Валерія, друге місце – у дівчат Малахової Дарини та Лопатіної Аліни, а переможцями стали Стегнач Альбіна та Балабаш Ірина.
Спортсменів підготували тренер Фоменко Олексій (м. Лисичанськ та м. Сєвєродонецьк), Зозуля Яна (м. Лисичанськ) та Узлякова Інна (м. Лисичанськ).
Привітати переможців завітали заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Ольга Лішик та начальник молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації Антон Волохов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *