Для педагогів Луганщини провели тренінги «Партнерство заради майбутнього»…

Для педагогів Луганщини провели тренінги «Партнерство заради майбутнього»

У Луганській області 24 – 27 березня 2015 року відбулися методичні семінари-тренінги для педагогів навчальних закладів (класних керівників, соціальних педагогів, заступників директорів із виховної роботи). Організували тренінги Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (м. Сєвєродонецьк), Інформаційно-дослідницький центр «Інтеграція та розвиток» (м. Київ), Фонд громади міста Херсона «Захист».
На семінарах-тренінгах п’ятдесят педагогів регіону отримали корисну інформацію щодо актуальних методик роботи з батьками, колегами, школярами; з’ясували різницю між стресом і посттравматичним стресовим розладом; навчилися азам експрес-діагностики та первинної психологічної допомоги; довідалися про особливості адаптації дітей-переселенців тощо.
У рамках проекту за підтримки GPPAC та DVV International була відпрацьована методика проведення відповідного тренінгу, успішно використана в роботі зі шкільними психологами і класними керівниками Херсонської, а відтепер і Луганської областей.
«Важливим практичним результатом семінарів-тренінгів стане використання набутих навичок та знань у діяльності педагогів на рівні кожної школи», – відзначають організатори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *