Луганську обласну телерадіокомпанію очолив Андрій Шаповалов Згідно з наказом No…

Луганську обласну телерадіокомпанію очолив Андрій Шаповалов

Згідно з наказом No35к Державного комітету телебачення та радіомовлення України, виконувати обов’язки генерального директора обласної ТРК буде відомий луганський журналіст Андрій Шаповалов. Відповідний документ було підписано 26 березня.
Довідка.
Шаповалов Андрій Анатолійович народився 2 березня 1978 року в Луганську.
Освіта вища. У 2001 році закінчив Східноукраїнський університет ім. В.Даля за спеціальністю “журналістика”.
Стаж роботи на телебаченні — 20 років. Працював кореспондентом, редактором відділу інформації луганської телекомпанії Ефір-1, власним кореспондентом телеканалу «ІСТV», начальником відділу зв’язків зі ЗМІ апарату Луганської облдержадміністрації. З 2010 року депутат Луганської обласної ради. Член комісії з питань економічного розвитку, бюджету та фінансів. За час роботи в облраді проявив себе, як послідовний та зважений політик з чіткою проукраїнською позицією. Неодноразово з трибуни обласної ради засуджував провокаційну позицію колег-депутатів у питаннях щодо української
мови та проросійських загравань. Після подій на Майдані був єдиним обласним депутатом, котрий чітко, однозначно та публічно засудив сепаратистів і відмовився підписувати рішення щодо залучення військової підтримки з боку РФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *