Вночі на околиці Трьохізбенки йшов бій, поранений один український військовий…

Вночі на околиці Трьохізбенки йшов бій, поранений один український військовий

Вчора (30.03) близько 22-ї години ночі група озброєних терористів висунулася до зруйнованого мосту через Сіверський Донець на околиці Трьохізбенки й обстріляла позиції українських силовиків. Зав’язався бій із використанням мінометів, гранатометів та автоматичної зброї. Через півгодини бойового протистояння бойовики відступили, однак у ході перестрілки один із українських військових поранений.
-Загалом за минулу добу вогнева агресія бойовиків проти контрольованої Україною території значно посилилася, – повідомляє керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль. – Протягом цілого дня тривали бойові зіткнення на околиці Кримського між українськими військовими та бойовиками, які переростали в бої з використанням гранатометів. Село залишилося поза зоною ураження. Руйнувань житла та інфраструктури немає, ніхто з мирних мешканців не постраждав, інформація щодо поранених силовиків уточнюється. На Бахмутці увечері в районі 29-го блокпосту періодично чулися вибухи мін, бойові дії виникали також на околиці Троїцького (Попаснняський район) та Станиці Луганської.
В області триває відновлення електроенергії, відключеної внаслідок негоди. Учора ввечері в Станиці Луганській та прилеглих селах з’явилося світло, запрацювали системи центрального тепло- та водопостачання, знову є мобільний зв’язок. Без електроенергії поки що залишається Трьохізбенка та Троїцьке (в останньому селі ЛЕП пошкоджені внаслідок бойових дій на початку лютого, тут працюють ремонтні бригади).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *