На Луганщині підбили підсумки участі в міжнародній освітній виставці У Сєвєрод…

На Луганщині підбили підсумки участі в міжнародній освітній виставці

У Сєвєродонецькій загальноосвітній школі № 14 пройшов обласний форум «Школи Луганщини: досвід надання якісної освіти». Форум став підбиттям підсумків участі освітян області 12 – 14 березня у Києві в шостій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015», у якій взяли участь близько 750 навчальних закладів із 22 регіонів. Від Луганщини – Департамент освіти і науки Луганської ОДА, Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, один відділ освіти та шість методичних кабінетів. Усього у виставці взяв участь 51 навчальний заклад області.
«На виставці ми наголошували на важливості потенціалу регіональної освіти в області. Для нас важливим є поширення досвіду впровадження в практику роботи навчальних закладів освітніх моделей і технологій як результату експериментальних досліджень», – відзначив в.о. ректора Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Анатолій Данільєв.
У рамках заходу відбулося нагородження переможців та учасників конкурсу заступником голови облдержадміністрації Ольгою Лішик.
«Луганщина завжди відрізнялася своїм особливим ставленням до наукової діяльності. Я вдячна вам за те, що ви не тільки навчаєте та виховуєте наших дітей, а ще й експериментуєте та застосовуєте свої набуття у роботі», – сказала Ольга Петрівна.
Під час форуму пройшла низка «круглих столів» із впровадження нових освітніх технологій у практику навчальних закладів області. Обговорювалися питання розробки програм експериментального дослідження, психолого-педагогічного забезпечення дослідно-експериментальної роботи, презентації досвіду експериментальних навчальних закладів освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *