16 медалей у спортсменів Луганської області з кікбоксингу 3 – 5 квітн…

16 медалей у спортсменів Луганської області з кікбоксингу

3 – 5 квітня 2015 року в Харкові пройшов Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA серед юніорів, старших юнаків, юнаків та дітей, а також Чемпіонат України з кікбоксінгу серед студентів.
ВГО «Український союз кікбоксингу» на три дні зібрав на одному рингу в спортивному манежі Харкова 480 кращих спортсменів віком від 8 до 35 років з 12 областей України.
Луганську область представляв один спортивний колектив: збірна Школи гун-фу «Дракон і Тигр» із Сєвєродонецька (наставник – А.Ю. Сербін, тренери – Д.А. Чучин, С.О. Урденко та П.В. Аністратенко).
У складі команди юніорських змагань взяли участь шість юних спортсменів. Їх загальний підсумок: 5 перших, 5 других і 2 третіх місця.
Дві золоті медалі, срібло і бронзу у фул-контакті, лоу-кіке, лайт – і семі-контакті здобув 14-річний Данило Бербеницький.
Золото в семі-контакті та два срібла в лайт – і фул-контакті завоював 12-річний Віталій Стьопкін, чемпіон світу з кікбоксингу WPKA серед юнаків (Афіни – 2013).
Золото та срібло у лайт – і семі-контакті виборов 8-річний Тимофій Галюта, а золото в семі-контакті – 9-річний Артур Покровський, обидва – новачки цього навчального року групи спортивної майстерності Школи гун-фу «Дракон і Тигр».
З почесним сріблом в семі-контакті повернувся додому 11-річний Владислав Сириця та з бронзою – 10-річний Іван Терещенко.
У студентському чемпіонаті за Луганську область виступав лише один спортсмен – 18-річний Павло Аністратенко. Його особисті результати, а він серед студентів України завоював 3 срібла в лоу-кіке, фул – та семі-контакті та 1 бронзу у лайт-контакті, мають сьогодні особливий внесок.
Незважаючи на свій спортивний досвід (Павло – майстер спорту України та п’ятикратний чемпіон світу з кікбоксингу WPKA: Салоніки – 2012, Афіни – 2013 і Санторіні – 2014), колишні заслуги залишилися серед юнаків та юніорів. А отримані нагороди – його успішний дебют у дорослому віці 18 – 35 років.
Наступною спортивною подією для Луганської області стане участь двох юніорів із Сєвєродонецька у складі Національної збірної України в Чемпіонаті світу 2015 року з кікбоксінгу WPKA в Портімао (Португалія).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *