Волейболісти з Рубіжного вдало виступили на міжрегіональному турнірі 2 – 5 кві…

Волейболісти з Рубіжного вдало виступили на міжрегіональному турнірі

2 – 5 квітня 2015 року в фізкультурно-спортивному комплексі «Локомотив» у м. Красному Лимані відбулися ігри міжрегіонального турніру з волейболу серед чоловічих та жіночих команд «Кубок мера – 2015». Це традиційні змагання, які проводяться дев’ятнадцятий раз з ініціативи міського голови м. Красного Лиману Перебийноса Л.Р.
У турнірі взяли участь 17 команд з Донецької, Харківської та Луганської областей. Змагання проводилися в категоріях: жіночі команди, чоловічі команди («професіонали» та «аматори»). Рубіжанські спортсмени виступали в категорії жінки та чоловіки («аматори»).
У змаганнях серед жіночих команд рубіжанську збірну представляла молодіжна команда, сформована на базі дитячо-юнацької спортивної школи «Зеніт» (Дарина Максимчук, Анастасія Перець, Христина Ковальова, Анастасія Васюра), Рубіжанського політехнічного коледжу (Анастасія Хайнус, Марина Самарська) та Інституту хімічних технологій (Тетяна Черкасова, Олена Лосєва). Юні волейболістки провели за два ігрових дні п’ять зустрічей (дві перемоги, три поразки) і посіли у турнірній таблиці четверте місце. Команду до змагань готували Світлана Ступнікова та Стефан Хайнус.
Чоловіча команда з Рубіжного була представлена працівниками управління «Рубіжнемежрайгаз» (Валерій Кагала, Ігор Казинець, Євген Чибис, Дмитро Назарько, Антон Поляков, Володимир Горшков, Олексій Перерва) та підприємцями (Григорій Савицький, Валерій Ефросинін, Олександр Приходько). Наші волейболісти впевнено переграли всіх суперників у груповому турнірі, потім у півфіналі команду м. Лисичанська та у напруженому фіналі здобули перемогу над господарями змагань командою м. Червоного Лиману з рахунком 3:2. Результат змагань – перше місце серед команд «аматорів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *