Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов: Робота з розвитку спорту в Лугансь…

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов: Робота з розвитку спорту в Луганській області ведеться на високому рівні

Про свої враження щодо розвитку спортивного руху в Луганщині розповів Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов під час прес-конференції, яка відбулася в рамках його робочої поїздки до Луганської області 9 квітня.
Він підкреслив, що мета його приїзду – підтримка наших спортсменів, особливо тих, хто представляє країну на міжнародних змаганнях, та вирішення їх проблем, які знаходиться в зоні уваги Міністерства.
Також Ігор Жданов наголосив, що Луганщина для багатьох інших регіонів України є зразком того, скільки багато робиться у сфері спорту. Так, наприклад, вдалося зберегти тренерський та викладацький склад.
Міністр подякував керівнику Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадію Москалю, його заступникам, управлінню молоді та спорту облдержадміністрації за те, що робота в цьому напрямку ведеться на високому рівні, вони всім серцем вболівають за майбутнє спорту Луганщини.
У ході поїздки Ігор Жданов відвідав навчально-спортивну базу комунальної установи «Луганський обласний фізкультурно-оздоровчий центр «Олімп», що в Кремінній, де повним ходом йде будівництво плавального басейну. Він пообіцяв особисто взяти участь в урочистому відкритті цього спортивного об’єкту.
Міністр молоді та спорту України розповів, що в його планах відвідати бійців АТО, передати їм гуманітарну допомогу та привітати з Великоднем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *