Луганщина за добу – обстріли Щастя, перестрілки в Троїцькому та Кримському У п…

Луганщина за добу – обстріли Щастя, перестрілки в Троїцькому та Кримському

У понеділок (27.04) після 22-ї ночі бойовики з Веселої Гори обстріляли м.Щастя з автоматичних гранатометів. Прицільний вогонь вівся в бік блокпосту українських військових біля автостанції та мосту. Всього було здійснено близько 25 пострілів, які, утім, не завдали якихось руйнувань інфраструктурі. Ніхто з мирних мешканців та військових у результаті обстрілу не постраждав. Протягом учорашнього дня бойові дії велися ще в двох точках на лінії розмежування вогню. На околиці Кримського біля протитуберкульозного санаторію практично цілий день (із невеликими перервами) тривали перестрілки з автоматичної зброї та гранатометів. Позиції наших військових зазнали неодноразових обстрілів також у Троїцькому (Попаснянський район).
На жаль, не обійшлося без поранених серед силовиків. У Артемівську міську лікарню госпіталізований 34-річний військовослужбовець Збройних сил України з мінно-вибуховою травмою, осколковими пораненнями ноги та голови. Поранення він отримав напередодні увечері, зачепивши розтяжку з гранатою біля м.Золоте Попаснянського району.
У решті населених пунктів уздовж лінії розмежування дотримувався режим бойової тиші. Триває відновлення пошкоджених електромереж у Троїцькому поблизу Дебальцева. Зараз більша частина села вже зі світлом, а до кінця тижня аварійники планують подати електроенергію по всьому Троїцькому та в Новозванівці (село із 60-ма мешканцями, яке належить до Троїцької сільради).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *