У Сєвєродонецьку відкрили майданчики для занять воркаутом Сьогодні, 07.05 в…

У Сєвєродонецьку відкрили майданчики для занять воркаутом

Сьогодні, 07.05 відбулось урочисте відкриття спортивних майданчиків для занять воркаутом. Усього встановили 3 майданчики у сєвєродонецьких школах №№ 6, 14, 16. На захід завітали керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, президент фонду «Рух молоді» Володимир Полочанінов та автогонщик-волонтер Олексій Мочанов.
Спортивні майданчики були подаровані фондом «Рух молоді» (м. Біла Церква). У Сєвєродонецьку цей спортивний напрям дуже розвинений, місцеві воркаутери брали участь практично у всіх всеукраїнських змаганнях. Але найбільшою проблемою була відсутність професійних сучасних майданчиків.
«Я хочу попросити вибачення у дітей за те, що ми, дорослі, не приділяли уваги їх фізичному вихованню. Ми захопилися питаннями політики і забули про найголовніше – про здоров’я наших дітей. Мені здається, це неправильно, і тому я прошу у вас вибачення. Будемо намагатися виправити свою помилку, будувати спортмайданчики і роботи все для нашого майбутнього покоління, – сказав Володимир Полочанінов. – Я запрошую вашу команду від вашого міста на відкритий турнір по воркауту, який відбудеться у Білій Церкві».
Автогонщик Олексій Мочанов відзначив, що має надію, що наступного року більшість школярів Сєвєродонецька будуть підтягуватися 50 разів, а він з Москалем хоча б по 10 на обох. На що керівник Луганської обласної ВЦА напівжартома відповів, що через рік вони будуть підтягуватися мінімум по 10 кожен.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *