В облдержадміністрації відбулась он-лайн конференція стосовно реформи органів мі…

В облдержадміністрації відбулась он-лайн конференція стосовно реформи органів місцевого самоврядування

7 травня в облдержадміністрації відбулася всеукраїнська он-лайн конференція з питань проведення реформ у сфері місцевого самоврядування і децентралізації повноважень органів виконавчої влади.
Організаторами заходу виступили Мінрегіон України та Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».
У конференції взяли участь заступник керівника обласної військово-цивільної адміністарції Олександр Голуб, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та представники регіонального офісу реформ органів місцевого самоврядування.
У ході зустрічі були заслухані звіти керівництва облдержадміністрації щодо стану виконання першочергових завдань, пов’язаних із формуванням робочих органів, були узгоджені перспективні плани взаємодії органів влади та громадського сектору.
Також учасники заходу визначили необхідність проведення масованої інформаційної кампанії з роз’яснення територіальним громадам головних положень і пріоритетів згаданих змін, без якої неможливо забезпечити ефективну реалізацію реформ на регіональному та загальнонаціональному рівнях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *