У Тошківці селяни розгромили військових — 7 : 0 У Тошківці (населений пункт Луг…

У Тошківці селяни розгромили військових — 7 : 0

У Тошківці (населений пункт Луганської області на автодорозі Бахмутка недалеко від 29-го блокпосту) відбувся товариський футбольний матч між військовослужбовцями та місцевими селянами. Ініціаторами матчу виступили військові 24-ї бригади, котрі з настанням теплої погоди почали грати в футбол між собою, а потім долучили до цього й селян. Зустріч на спортивному майданчику стала показником того, що в стосунках силовиків та місцевих мешканців немає жодних проблем. Ще недавно селяни ставилися до військових, котрі приїхали в їхнє село, з пересторогою, однак із часом часом, коли відчули зовсім не агресію, а допомогу (підвезення будматеріалів для ремонту розбитих обстрілами будинків, приведення до ладу футбольного майданчика, організація дозвілля дітей тощо) кардинально змінили свою думку.
Товариські футбольні матчі стали в Тошківці вже традиційними, на вихідні подивитися на них приходить маса не тільки місцевих селян, але й мешканців сусідніх Нижнього та Світличного. На теперішню зустріч приїхав і керівник області Геннадій Москаль, котрий у ході матчу поспілкувався з військовими й навіть отримав від них подарунок — “Чорну книгу комунізму”.
Футбольний матч закінчився з розгромним для Збройних сил результатом — сім нуль на користь селян. Утім, це зовсім не завадило гравцям із обох команд потиснути по закінченню зустрічі руки й домовитися про наступний матч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *