У Луганській області проведено чергове засідання робочої групи з підтримки та вп…

У Луганській області проведено чергове засідання робочої групи з підтримки та впровадження заходів з добровільного об’єднання територіальних громад

Засідання робочої групи відкрив перший заступник керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Пухтаєвич Михайло Георгійович.
На порядку денному були наступні питання:
– про хід розробки Перспективного плану формування територій громад Луганської області;
– про хід інформування громадськості, ЗМІ та органів місцевого самоврядування щодо впровадження реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади.
Пухтаєвич М.Г. наголосив на важливості проведення відповідної роботи та заслухав учасників робочої групи щодо результатів розробки перспективного плану.
Було прийнято рішення на наступне засідання робочої групи винести питання презентації та обговорення проекту Перспективного плану формування територій громад Луганської області.
З другого питання виступила Бойко Н.І. – експерт офісу реформ, відповідальна за комунікації, яка запропонувала шляхи підвищення ефективності інформаційного забезпечення проведення реформи, а саме: вдосконалити роботу сайту, збільшити кількість інформаційних каналів розповсюдження інформації та наголосила на необхідності підготовки інтерв’ю лідерів ділових кіл і спеціалізованих телепередач із цього питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *