При в’їзді з Росії затриманий колишній голова Станично-Луганської районної ради,…

При в’їзді з Росії затриманий колишній голова Станично-Луганської районної ради, що організовував так званий референдум за незалежність «лнр»

Учора (26.05) в Харківській області українські силовики затримали колишнього голову Станично-Луганської районної ради Володимира Білоуса, котрий намагався заїхати в Україну з території Російської Федерації. Після так званого референдуму за незалежність «лнр» та наступу українських військ Білоус втік у Росію і аж до теперішнього часу переховувався там від українського правосуддя.
-Білоус особисто організовував референдум 11 травня й агітував мешканців Станично-Луганського району прийти й проголосувати за державну самостійність так званої «лнр», – зазначає керівник Луганщини Геннадій Москаль. – А коли стало гаряче, втік у Росію. Зараз Білоус сидить там, де йому й належить бути, — за гратами.
І є великі сподівання, що він отримає своє по максимуму. Саме такі люди несуть пряму відповідальність за те, що коїться зараз на Донбасі, тому до них не може бути жодних поблажок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *