У Сєвєродонецьку відбувся «круглий стіл» щодо підтримки сімей з дітьми, постражд…

У Сєвєродонецьку відбувся «круглий стіл» щодо підтримки сімей з дітьми, постраждалих від військового конфлікту

Сьогодні, 27.05 у Сєверодонецькому міському центрі зайнятості керівним складом національного офісу «Міжнародна благодійна організація «Благодійний фонд «СОС Дитячі містечка» проведено круглий стіл на тему: «Партнерство громади Луганської області й міжнародних організацій щодо підтримки сімей з дітьми, постраждалих від військового конфлікту: проблеми та перспективи співпраці» за участю керівництва Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, громадських і міжнародних організацій.
«Дуже важливо, що ми всі працюємо разом. Оскільки тільки разом можемо досягти результату в безпосередній допомозі людям, які опинилися в скрутному становищі», – сказав національний директор Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі містечка» Андрій Чупріков.
Заступник керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Ольга Лішик подякувала за допомогу в забезпеченні виплат будинкам сімейного типу та малозабезпеченим сім’ям у Луганській області, у тому числі й на тимчасово окупованій території, яку веде «Благодійний фонд «СОС Дитячі містечка».
«Для нас дуже важлива підтримка, яку ми отримуємо від благодійних організацій. Проблеми малозабезпечених сімей є для нас в області пріоритетними, і ми вдячні, що ви допомагаєте нам їх вирішувати», – відзначила Ольга Петрівна.
За результатами «круглого столу» учасники домовились об’єднати зусилля місцевих органів влади та міжнародних громадських організації для забезпечення потреб сімей з дітьми, постраждалих від військового конфлікту, відпрацювати ефективний механізм взаємодії як державних, так і недержавних організацій, залучених до їх підтримки, здійснювати відкритий обмін інформацією, пов’язаною з діяльністю урядових і неурядових організацій, сприяти реалізації проектів, спрямованих на поліпшення якості життя сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *