В Станиці прямим влученням міни зруйнований приватний будинок, у Трьохізбенці пі…

В Станиці прямим влученням міни зруйнований приватний будинок, у Трьохізбенці після півночі був бій

В ніч на суботу (30.05) Станиця Луганська зазнала обстрілів із правого берега Сіверського Донця, що окупований так званою «лнр». Крім автоматичної зброї вогонь вівся з гранатометів та мінометів. У результаті прямого влучення міни зруйнований приватний будинок у центральній частині селища. Ніхто з господарів там тривалий час не проживав (люди виїхали ще минулого року, рятуючись від війни), тому обійшлося без постраждалих. Системи життєзабезпечення в результаті обстрілів не перебиті, світло, газ та центральна вода в райцентрі є.
Сьогодні з 2-ї години після півночі і до 4.30 ранку йшов бій у Трьохізбенці. Бойовики з боку Слов’яносербська обстріляли позиції наших військових біля напівзруйнованого мосту з протитанкових керованих ракет та мінометів. З нашого боку поранених і загиблих немає, за достовірною інформацією, вогнем у відповідь було поранено (а, можливо, і вбито) кілька бойовиків.
Бойові дії минулої ночі велися також у Кримському (село біля колишнього 31 блокпосту на Бахмутці). На околиці села в районі протитуберкульозного санаторію спалахували перестрілки із застосуванням автоматів, кулеметів, гранатометів та мінометів. Останні вибухи тут лунали сьогодні о 4-й ранку. Житловий сектор залишився поза зоною ураження, інформації про поранених чи загиблих військових не надходило. Зараз у Кримському тихо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *