Бойовики не припиняють обстріли крайнього українського блокпосту в Родині, де ді…

Бойовики не припиняють обстріли крайнього українського блокпосту в Родині, де діє єдиний пункт пропуску на окуповані території

У середу вночі (3.06) та четвер зранку бойовики продовжували обстріли крайнього українського блокпосту в с.Родина, що на лінії розмежування. Саме тут діє єдиний на Луганщині пункт пропуску на окуповані території та в зворотному напрямку. Вночі блокпост обстрілювали з протитанкової рушниці Симонова (ПТРС) та автоматичної зброї, а сьогодні о 4.30 ранку – з підствольних гранатометів. Поранених і загиблих серед українських військових немає, пункт пропуску поки що діє.
Близько 5-ї ранку бойові дії велися також на околиці сусідньої Катеринівки – наш блокпост обстрілювали з автоматичної зброї та мінометів. Учора над селом та прилеглою територією майже цілий день літав безпілотник.
У Кримському (село біля автодороги Бахмутка) в районі протитуберкульозного санаторію між українськими військовими та бойовиками із Сокільників сьогодні о 5.45 спалахнув бій, який тривав близько години. Зараз у Кримському тихо, інформації про постраждалих не надходило.
У ніч на четвер перестрілки велися в Станиці Луганській. Поранених чи загиблих внаслідок бойових дій немає, однак селище та вісім сусідніх сіл знеструмлені – тут немає ні світла, ні центральної води, ні нормального зв’язку. Причини знеструмлення з’ясовуються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *