Луганщина за добу – жорсткі бої в Кримському, обстріли Щастя, Катеринівки та кра…

Луганщина за добу – жорсткі бої в Кримському, обстріли Щастя, Катеринівки та крайнього блокпосту в Родині

Протягом п’ятниці (5.06) та минулої ночі бойові дії тривали в кількох населених пунктах Луганської області, що знаходяться вздовж лінії розмежування вогню. У Кримському в районі протитуберкульозного диспансеру неодноразово спалахували перестрілки, які переростали в жорсткі бої з використанням автоматичної зброї, мінометів та гранатометів. У результаті поранений один український військовий – 29-річний боєць Нацгвардії, котрий госпіталізований. Останнє бойове зіткнення в Кримському відбулося вчора увечері, зараз там тихо. Ніхто з мирних мешканців села не постраждав.
Увечері й серед ночі обстрілів зазнав крайній український блокпост у с.Родина, через який здійснюється єдиний в області перехід на окуповані території та в зворотному напрямку. О 17.30 наших військових почали обстрілювати з протитанкової рушниці системи Симонова (ПТРС), а вночі відбулася перестрілка з автоматів. Обійшлося без поранених і загиблих.
Бойові дії велися також у Щасті (неодноразові обстріли позицій наших військових поблизу мосту через Сіверський Донець із автоматичних гранатометів, мінометів та стрілецької зброї), Катеринівці (мінометний обстріл українського блокпосту з боку окупованого Молодіжного) та на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпосту. Даних про поранених чи загиблих не надходило, однак у результаті бойових дій було пошкоджено лінію електропередач, у результаті чого 5 сіл поблизу Бахмутки (Кримське, Нижнє, Світличне, Тошківка та Новотошківка) майже добу залишалися без світла. Учора увечері пошкодження вдалося усунути, йде поетапне відновлення електроенергії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *