Шановні журналісти Луганської області! Прийміть теплі вітання з нагоди вашого…

Шановні журналісти Луганської області!

Прийміть теплі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня журналіста!
Роль, впливовість мас-медіа в сучасному світі складно недооцінити. Бо ми живемо в інформаційному суспільстві, глобальному вимірі, де без електронних, друкованих ЗМІ, Інтернету, соціальних мереж, неможливо уявити подальший прогрес. Недарма засоби масової інформації називають «четвертою владою», найчастіше вони виступають посередниками в діалозі між суспільством і державою.
Сьогодні після Революції Гідності у виконанні ваших професійних обов’язків немає ніяких перепон. Ви висвітлюєте українське життя в усіх його проявах: від соціальних негараздів, невдач влади до певних досягнень у впровадженні реформ.
Дуже дякую тим, хто веде журналістське розслідування, хто працює в гарячих точках. У новітній історії України ці теми набули не абиякого значення. Боротьба з корупцією, якою уражені всі сфери буття, визначена однією з головних напрямів політики держави. Ваша відповідальна, часом небезпечна робота з викриття корупціонерів заслуговує особливої подяки.
Саме завдяки вітчизняним журналістам Україна та увесь світ дізнаються про те, що дійсно відбувається на Луганщині. Правдива, об’єктивна, неупереджена інформація із зони АТО вкрай потрібна усім жителям області, особливо тим, кого спокусила брехлива кремлівська пропаганда, хто ще вірить у те, що «российских войск в Украине нет».
Залишайтеся вірними принципам вільної, незалежної, демократичної журналістики! Бажаю вам нових творчих знахідок, цікавих тем, наснаги. Хай збільшується коло ваших вдячних глядачів, слухачів та читачів!
Побудуємо разом правову, європейську, цивілізовану країну.
Хай вам щастить!

З повагою
Голова Луганської обласної
військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *