У Луганській області стартує міжнародна програма з надання мікрогрантів для покр…

У Луганській області стартує міжнародна програма з надання мікрогрантів для покращання місцевого самоврядування

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль зустрівся з міжнародною делегацією у складі представників посольства Швеції, Швейцарського бюро співробітництва та програми розвитку ООН щодо старту на території області проекту «Відновлення управління та миру у постраждалих громадах України». Цей проект – спільна ініціатива програми розвитку ООН в Україні, Шведського агентства з міжнародного розвитку (SIDA) та Швейцарського агентства з питань розвитку та співробітництва (SDC).
У рамках програми, яка розрахована на три роки, планується надання мікрогрантів для представників громад у містах Донецької та Луганської областей для зміцнення потенціалу місцевого самоврядування, покращання якості наданих громадських послуг та зменшення соціальної напруги шляхом всебічного діалогу і примирення.
«Сьогодні ми презентуємо проект щодо розвитку громадянського суспільства на території Луганської області. Ми маємо надію, що в результаті його дії у вашій області рівень розвитку місцевого самоврядування суттєво покращиться», – відзначив директор Швейцарського бюро співробітництва Гуідо Бельтрані.
«У мене є велике прохання до вас як представників поважних міжнародних організацій: давати на місця більше коштів, оскільки складається така ситуація, що гроші йдуть у Київ, а до нас надходять лише крихти. Але в підсумку все одно питають з нас за невиконання тих або інших зобов’язань», – сказав Геннадій Москаль. – Ваша підтримка нашої області є для нас надзвичайно потрібною та значущою, і ми вдячні вам за це».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *