Луганщина за добу – в Станиці Луганській внаслідок прямих влучень мін зруйновані…

Луганщина за добу – в Станиці Луганській внаслідок прямих влучень мін зруйновані два будинки, Оріхове обстріляли з «Градів»

Останні кілька діб уздовж лінії розмежування вогню, що проходить по Луганській області, йде постійне посилення бойових дій. Під агресію бойовиків потрапляють населені пункти, в яких не було обстрілів по 3 – 4 місяці. Учора в першій половині дня мінометного обстрілу зазнала Тошківка. Кілька мін «лягло» біля автобусної зупинки в присілку Чехірово, на щастя, обійшлося без постраждалих. О 8-й вечора бойовики з окупованого Голубівського обстріляли з «Градів» с.Оріхове, що на автодорозі Бахмутка. Всього було зроблено 9 пострілів із одиночних систем «Партизан», один зі снарядів вибухнув біля сільського медпункту. На будівлі медпункту й сусідніх хатах вибуховою хвилею повибивало вікна. До пізньої ночі на околиці Оріхового спалахували перестрілки, а сьогодні о 4-й ранку з того ж Голубівського було обстріляно з мінометів 25-й блокпост на Бахмутці.
У Кримському протягом усього дня й ночі з невеликими періодами затишшя тривали обстріли та бойові зіткнення в районі протитуберкульозного диспансеру. Даних про постраждалих не надходило. Село все ще знеструмлене після позавчорашнього обстрілу, виїзд ремонтних бригад поки неможливий через бойові дії.
Станицю Луганську вночі обстрілювали з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. У центрі селища, всього за 15 метрів від райдержадміністрації, по вул. Лебединського перебитий газопровід, частина Станиці поки без газу. А на вул. Лермонтова мінометні міни влучили в два приватні будинки, які зайнялися. Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу, однак будинки майже вщент зруйновані. Оскільки господарі виїхали в попередні місяці, обійшлося без жертв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *