“Досить смертей!” – безпечного переходу вимагають мешканці Малої Данилівки та Олексіївки

Мешканці с. Мала Данилівка Дергачівського району провели 10 лютого 2018 року акцію за побудову регульованого переходу через автомобільну дорогу загального користування державного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський на відрізку, який відноситься до м. Харкова та називається Лозовеньківським проспектом (в точці з координатами 50°03’11.0″N 36°10’44.7″E).

Автомобільна розв’язка між Харковом та Малою Данилівкою Дергачівського району не враховує активний пішохідний рух між цими населеними пунктами. Люди стихійно перетинають цю трасу по найкоротшому шляху – біля автозаправки «Ніколь». Потік машин по М-03 зростає, пішоходи травмуються та гинуть. Саме тут 5.01.2018 р. під колесами автомобіля загинула матір трьох дітей, поет, вчитель, волонтерка Пушкар Олена Степанівна. Скоро 40 днів з її трагічної загибелі.

Пішоходам, що перетинають Лозовеньківський проспект, активісти роздали світловідбивальні пов’язки. Таквони вирішили привернути увагу як до безпеки на дорогах, так і до відповідальності міської влади за облаштування достатньої кількості необхідних пішохідних переходів та освітлення доріг.

На акції був присутній голова селищної ради Малої Данилівки Гололобов О. О., який звернувся до присутніх з промовою, суть якої полягала в передчасності громадських акцій, коли ще не пройшло 30 днів з дня подачі звернень до влади.

Терпець мешканців смт. М. Данилівка та мешканців прилеглого району Харкова – Олексіївки уривається, саме тому було вирішено привернути увагу до нашої проблеми, що коштує життя нашим рідним і близьким. Кожен може стати наступним.

Вимагаємо безпечного переходу!

Вимагаємо безпечного переходу!

Вимагаємо безпечного переходу!

Вимагаємо безпечного переходу!

Вимагаємо безпечного переходу!

Вимагаємо безпечного переходу!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *