Бабаївська сільрада не бажає рятувати будинок Сковороди, де творив філософ, від остаточної руйнації

6 березня відбулася сесія Бабаївської селищної ради. Обговорювалося питання участі в конкурсі “Разом в майбутнє”. Якщо виграють в конкусі, то профінансують реконструкцію “Криниці Сковороди”. З місцевого бюджету виділять 29 тис. грн., залишок фінансів надійде від області та району. Всього витратять біля 300 тис грн. Задумка хороша, бо до нас все частіше приїзджають туристи.

А от щодо Хати Сковороди — абсолютна тиша. Пройде ще трохи часу і від будинку залишаться тільки спогади! Активним мешканцям селища на сесії не раді. Мілованова Ольга Олексіївна внесла пропозицію взагалі не пускати на сесії активістів. Чому? За її думкою такі активісти лише заважають депутатському корпусу працювати. Взяти слово для виступу просто не можливо, будь-яке запитання чомусь викликає агресію. Навіть якщо питання стосуєтья інформації щодо того, що відбувається в сільраді. На сайті Бабаївської селищної ради інформації ніякої немає, до проектів рішень — зась, протоколи сесій просто приховуються, вся діяльність ради — якась “військова таємниця”.

Ставлення до мешканців селища м’яко кажучи зневажливе. Кожна спроба щось запитати закінчується базаром і якимись необгрунтованими звинуваченнями. А в кінці сесії ще й попросили залишити приміщення, бо були якісь таємні перемовини.

Якщо не вірите, то прийдіть подивіться кого ми приводимо до влади під час виборів. Наступна сесія 30 березня 2018 року.

Хата Сковороди, де творив відомий філософ, в центрі Бабаїв

Хата Сковороди, де творив відомий філософ, в центрі Бабаїв

Хата Сковороди, де творив відомий філософ, в центрі Бабаїв

Хата Сковороди, де творив відомий філософ, в центрі Бабаїв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *